Summa sidvisningar

26 november 2012

En förberedelse

När allt arbete är slut, slutet av januari eller början av februari, så kommer jag försvinna. Jag vill att alla ska veta det så att ingen tar det personligt när jag inte svarar i telefonen osv. Jag är på gränsen nu, men jag måste bita ihop tills jobbet är klart. Ingen behöver fråga varför eller liknande för jag har inget svar på det. Jag orkar bara inte vara fejk längre och för att undvika det värsta så måste jag ta en paus från mänskligheten. Det är som sagt ingenting personligt mot någon, jag orkar bara inte. Nu kan alla, inklusive jag själv, förbereda sig på detta.
Kram!

1 kommentar:

  1. Ta en paus från människor men inte från mänskligheten. Var mänsklig. Det handlar inte om att vara stark. Det handlar inte om att stå ut. Det handlar inte om att man ska vilja må dåligt.

    Det handlar om att förstå. Det handlar om att göra det man behöver göra för att kunna vara den man vill vara. Du är klok Zarah för du förstår. Du förstår vad DU behöver för att kunna leva. För att kunna vara den du vill vara.

    Och alla dina vänner kommer förstå att DU behöver pausa och vara ensam för att kunna hitta dig själv igen. Och om dom inte förstår så ska du veta att jag förstår. Jag förstår vikten av att få egen tid. Tid till att göra sig av med all den negativa energin som man allt för lätt bygger upp inom sig.

    Och jag vet svårigheterna med att tänka positiva tankar i sådana situationer, men glöm inte bort att vi alla finns för dig. Du finns i våra tankar. I våra minnen. I vår värld. Du betyder något. Du Zarah har lämnat vackra spår efter dig. Vackra minnen. Underbara historier som kommer återberättas om och om igen. Och när du mår dåligt så kan du läsa igenom den här kommentaren igen och försöka förstå att DU BETYDER. Du är med och skapar andras världar med ditt vackra leende och underbara skratt. Din intelligens och kloka ord.

    Kram!

    SvaraRadera