Summa sidvisningar

4 december 2013

Marilyn Mansons regelbok för otrohet

1 Det är tillåtet att ratta silikontuttar. De är ju inte äkta, alltså är du inte otrogen.

2 Om du inte kommer ihåg tjejens namn så räknas det inte.

3 Om du inte ringer dem efteråt så räknas det inte.

4 Avsugningar räknas inte. Det är som att skaka hand eller skriva en autograf.

5 Om du gosar är du otrogen.

6 Om du befinner dig en tidszon som är före tiden i den tidszon din flickvän är i, kan du använda följande formel för att ta reda på om du varit otrogen eller inte: vi säger att x är tidsskillnaden mellan de två länderna och y är det antal timmar som gått sedan du låg med den där tjejen. Om du ringer din flickvän och y<x har du inte varit otrogen, eftersom otroheten inte ägt rum ännu. Om y>x har du varit otrogen.

7 Om du är amerikan och befinner dig i Europa, Kanada, Sydamerika eller Japan så gäller inte din äktenskapslicens, så då kan du ligga med vem du vill.

8 Om du sätter på någon kvällen innan du ska träffa din tjej, så är det helt okej. Det är bara en säkerhetsåtgärd för att du inte ska komma för tidigt när du sedan har sex med flickvännen.

9 Om samlaget ingick i en Performance räknas det inte.

10 Om du gör det för att det kan vara bra för karriären är det inte otrohet. Om tjejen ifråga däremot gör det för att det kan vara bra för hennes karriär att ligga med dig, är du otrogen.

11 Om du kommer ihåg namnet på en tjej som någon annan haft ett engångsligg med, så har du varit otrogen eftersom du tänkt på tjejen mer än den som faktiskt knullade henne har. Om du händelsevis inte har någon flickvän måste du vara så desperat att vi räknar det som en otrohet mot din framtida flickvän istället.

12 Om det är någons födelsedag räknas det inte (särskilt inte din egen).

13 Om tjejen har tatuerat in ditt namn på sin kropp räknas det som en ren artighet att sätta på henne.

14 Analsex räknas inte eftersom det inte är samlag (såvida det inte är Morrissey du dejtar).

15 Om tjejen heter samma sak som din flickvän räknas det inte. Inte ens om det bara är första bokstaven i deras namn som är samma. Stämmer inte namnet ändå, kan du helt enkelt spruta på henne lite av din flickväns favoritparfym och komma undan den vägen.

16 Om du morgonen efter säger att du respekterar dem och menar det, då är du bög.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar